Stilling ledig som Produktsjef fotball

Fotballinteressert? Nyhetsinteressert? Brenner du for nettutvikling? Ønsker du jobbe med cutting-edge teknologi i bransjens beste utviklingsavdeling? Da har vi Norges kanskje mest spennende stilling ledig.


Vi søker ansettelse av:

Produktsjef Fotball

A-pressen har allerede en betydelig satsing på fotball i sine lokalaviser på nett og papir, og nå skalerer vi opp ved å sende kampene fra Tippeliga og Adeccoliga direkte på nett-TV.

Som Produktsjef Fotball i A-pressen Digitale Medier AS vil din viktigste oppgave være å bygge opp og videreutvikle fotballløsningene våre som markedets mest spennende redaksjonelle og kommersielle produkter. A-pressen ønsker å ta posisjonen for lokalfotball i Norge.

Vi har i dag fire fotballprodukter vi ønsker å samle under én Produktsjef

samt koordinering inn mot avisenes lokale og nasjonale fotball/sportsredaksjoner.

Din viktigste arbeidsoppgave vil være som drivkraft i utviklingen av fotballproduktet. Du vil få hovedansvar for å drive produktet i riktig retning og vil ha den daglige oppfølgingen av utviklerteam og designavdeling, samt ansvar for å koordinere med abonnementsavdeling og salgsavdeling.

Du bør ha erfaring med produktutvikling, bred erfaring fra utvikling av digitale løsninger, sterk redaksjonell forståelse og interesse for fotball. Erfaring med video på nett er en fordel.

Stillingen vil rapportere til Direktør produktutvikling i A-pressen Digitale Medier AS.

For mer informasjon, ta kontakt med Pål Nedregotten, Direktør produktutvikling, telefon 90899190, epost paal@apdm.no

Søknad sendes Yvonne Cyren, yvonne.cyren@apdm.no.
Søknadsfrist: snarest.

Arbeidssted vil være i H. Heyerdahlsgate 1, Oslo.

Om A-pressen Digitale Medier AS
APDM består av virksomheter innen områdene salg, rubrikk, katalog, teknologisk utvikling og nisjer samt de lokale nettavisene. Med god kompetanse innen disse ulike områdene har A-pressen utviklet en sterk posisjon i det flermediale markedet, og favner en svært bred del av Norges befolkning.

Vist 5090 ganger. Følges av 1 person.
Annonse

Nye bilder