APDM søker Teamleder for brukeropplevelse (UX) og Interaksjonsdesigner

A-pressen Digitale Medier er et miljø sammensatt av mennesker som er genuint opptatt av alle sider av nettpublisering. Vi skal bli flere, og søker til hovedkontoret i Oslo 

  • et erfarent UX-hode som både vil være med å flytte grenser og å ta ansvar for å bygge opp en slagkraftig usabilityavdeling
  • en sulten interaksjonsdesigner som har lyst å jobbe med medie-Norges beste utviklingsavdeling


 
A-pressen Digitale Medier (APDM) samler de digitale satsingene til Norges nest største mediekonsern under én paraply. Utviklingsavdelingen har høye ambisjoner og bidrar til kraftig vekst for konsernets digitale produkter.
 
Vi er i dag 20 utviklere, designer og interaksjonsdesigner i Norge. Miljøet vårt er satt sammen av  seniorer og juniorer med kompetanse fra frontend til backend og befinner seg i Oslo og Bergen. I tillegg har vi det siste året bygget opp en betydelig avdeling i Bangkok, Thailand, som vil telle 12 utviklere ved utgangen av 2011.
 
Applikasjoner vi har utviklet in-house er bl.a. hele presentasjonslaget for A-pressens nettaviser, rubrikkløsninger for lokaltorg og zett.no (relanseres straks), Fotball live, skattesøk og videokonvertering. Vi tror at fremtiden ligger i å bygge på webstandarder, også for applikasjoner rettet mot smarttelefoner og nettbrett – og utviklingsløpene våre struktureres mer og mer etter en mobil først-strategi. De siste året har vi også bygget opp betydelig kompetanse på HTML5.
 
De siste årene har vi jobbet målbevisst med å bygge bransjens beste utviklingsmiljø, nå vil vi gjøre det samme løftet på brukeropplevelse og design. 
 
Vi søker derfor etter:

  • Teamleder for brukeropplevelse (UX)

Riktig person vil bygge opp og lede et team av UX-ressurser som vil ha ansvar for alle aspekter av usability på APDMs produkter, fra informasjonsarkitektur,  interaksjonsdesign, prototyping og grafisk design til AB-testing og usabilitytesting.

Du må ikke ha tung kompetanse innen alle disse områdene, men du bør ha erfaring fra dem – og være i stand til å videreutvikle og lede et team av fagpersoner.  I den grad du har erfaringer fra – og meninger om – hvordan UX bør organiseres i smidige utviklingsløp, er vi svært interessert i å høre fra deg. 
 
Stillingen vil ha personalansvar.  Arbeidssted Oslo.
 

  • Interaksjonsdesigner

Har du noen års erfaring og har fått brynt deg på problemstillinger i den virkelige verden – om det er fra konsulentselskaper, avdelinger i større bedrifter eller som frilanser – hører vi gjerne fra deg. Hos oss får du muligheter til å jobbe med løsninger som både skal løse interne oppgaver (for eksempel løsninger rettet mot journalister og  journalistiske arbeidsprosesser) og møte lesernes behov (for eksempel forsider, artikkelsider og brukerdialog). 
 
Stillingen vil rapportere til Teamleder for brukeropplevelse (UX). Arbeidssted Oslo.
 
A-pressen Digitale Medier tilbyr et faglig sterkt miljø med gode utviklingsmuligheter. De vi ansetter vil få en betydelig mulighet til å påvirke både veivalg og konkrete løsninger. Samtidig vil dere gå inn i et trivelig og uformelt miljø med stor takhøyde og med en sunn respekt for at du skal ha et liv også utenfor jobben.
 
APDM er en aktiv bidragsyter til OpenSource-prosjekter, bl.a. som sponsor av Varnish. Vi støtter, og er ofte tilstede på, steder som Framsia, XP Meetup og JavaBin – og vi er ikke fremmed for å gjøre det samme med faglige møteplasser for UX og interaksjonsdesign. 
 
For mer informasjon om stillingene, kontakt Leder for produktutvikling, Pål Nedregotten, paal@apdm.no eller på telefon 90 89 91 90
 
Kvinner oppfordres til å søke. 
 
Søknadsfrist: Snarest.

Vist 1772 ganger. Følges av 1 person.
Annonse

Nye bilder