APDM søker utviklere som vil bygge moderne webapplikasjoner

Vi er et miljø av dedikerte og genuint interesserte mennesker, og vi skal bli flere. APDM søker utviklere som vil være med og flytte grenser for HTML-baserte webapplikasjoner og tilhørende backendtjenester.

A-pressen Digitale Medier (APDM) samler de digitale satsingene til Norges nest største mediekonsern under én paraply. Selskapets utviklingsavdeling A-pressen Interaktiv har høye ambisjoner og bidrar til kraftig vekst for konsernets digitale plattformer. De riktige personene vil gå inn i et av de mest kompetente og ambisiøse miljøene innen digital medieutvikling i Norge.

Utviklingsavdelingen består i dag av 18 utviklere, designer og interaksjonsdesigner. Teamene er satt sammen av seniorer og juniorer med kompetanse fra frontend til backend, og befinner seg i Oslo, Bergen og Bangkok.

Våre tekniske løsninger er modulariserte, noe som gir oss mulighet for å blande ulike teknologier. I den senere tid har vi hatt stort fokus på utvikling av løsninger for tablets i HTML5. Teknologien holder vi så oppdatert som mulig, noe som lar seg gjøre fordi den i stor grad er bygget på OpenSource-komponenter. Vi har et aktivt forhold til å bidra i OpenSource-prosjekter, bl.a. som sponsor av Varnish. Vi støtter, og er ofte tilstede på, steder som JavaBin, Framsia og XP Meetup.

Applikasjoner vi har utviklet in-house er bl.a. rubrikkløsninger for lokaltorg og zett.no, fotball live, skattesøk, videokonvertering, samt hele presentasjonslaget for A-pressens nettaviser. Vi tror at fremtiden ligger i å bygge på webstandarder også for applikasjoner rettet mot tablets. Vi har bred kompetanse på dette området, men ser etter flere utviklere som har lyst til å jobbe med:

  • HTML-baserte webapplikasjoner
  • Backendtjenester for webapplikasjoner
  • Mange nettsteder og mye trafikk
  • HTTP og caching

A-pressen Digitale Medier tilbyr et faglig sterkt miljø med gode utviklingsmuligheter. Du vil ha reell mulighet til å påvirke både tekniske veivalg og konkrete løsninger. Samtidig vil du gå inn i et trivelig og uformelt miljø med stor takhøyde og med en sunn respekt for at du skal ha et liv også utenfor jobben.

For mer informasjon om stillingene, kontakt teknisk leder Simen Graff Jenssen, simen@apdm.no. Søknad sendes på epost til stillingledig@apdm.no.

Kvinner oppfordres til å søke.

Søknadsfrist: Snarest.

Vist 1730 ganger. Følges av 1 person.
Annonse

Nye bilder